5ª Edició del Programa Ments Despertes

El Grup Pro Avis portarà a terme aquest curs escolar 2016-17 la 5ª Edició del Programa Ments Despertes.

Pels socis que no sabeu encara que és, el Grup Pro Avis porta 5 anys adreçant-se als diferents centres educatius de la província de Barcelona, oferint xerrades per a alumnes de secundaria, formació professional i adults en general.

La bona noticia és que han rebut una excel·lent rebuda per part dels alumnes i dels docents, i ara cada any els hi demanen la seva assistència. De fet, compten amb la xerrada del Programa dins de les seves activitats formatives.

Donada la demanda de xerrades que tenen aquest any i les ganes de donar la màxima continuïtat al projecte, han tornat a obrir un procés de formació per a nous ponents, per formar part de l’equip de Ments Despertes.

 
Informació sobre el Programa Ments Despertes

A través d’aquest programa, persones afectades per una malaltia mental, podran explicar la seva experiència de vida en primera persona, oferint d’aquesta forma una nova visió sobre la malaltia mental i trencant els mites i els estigmes que abunden a la societat.

El Grup Pro Avis son conscients i aposten per l’educació, i estan convençuts de que cada vegada que surtin d’una aula estaran poc a poc transformant la societat.

 
Que necessiten

Volen incorporar ponents que es sentin responsables d’aquest canvi. Professionals de l’àmbit de la salut mental i que tinguin moltes ganes de contribuir amb el seu gra de sorra al Programa Ments Despertes.

Des de l’Associació de Bipolars de Catalunya us estem molt agraïts per tota aquesta tasca i volem transmetre que conteu amb el nostre suport. Molta força!

Us deixem un petit vídeo on podeu veure totes les accions que porten a terme:

Per qualsevol consulta no dubteu en contactar amb els responsables del projecte trucant al 93 456 24 95 i demanant per Lourdes Guillém lguillen@proavis.org o Lourdes Bernal lbernal@proavis.org.

 
Grup Pro Avis | Associació de Bipolars de Catalunya

Written by