Franki Goes

Estimats socis, us compartim el fantàstic llibre que el nostre amic Franc Guitart i Casellas ha escrit per a tots vosaltres.

Estem de ben segurs que gaudireu tots i totes de la seva lectura.

Per descarregar-lo premeu el següent enllaç:

Franki Goes per Franc Guitart i Casellas

 

 

Us deixem el Epílog per a que obriu boca:

Epílog

Franki Goes és una fabula basada en una experiència real. Dita fabula es va escriure sota el signe de la necessitat d’aprofundir en els sentiments, emocions i sensacions que un va experimentar.

El viatge es va convertir en una capbussada en el més profund del meu ésser.

Així com “Processus”, obra precursora de “Franki Goes”, representà un manual pel mateix usuari, Franki tenia un caràcter diferent, un caràcter més difusor, dirigit a certes persones que havien participat d’aprop; incitat i empentant a què el miracle es produís.

Els que siguin capaços de comprendre el meu estimat Franki, faran un pas també cap a la comprensió de si mateixos i així és com des que d’una òptica altruista es posa en marxa aquesta fabula.

Fa falta molt de temps per a accedir a l’obra. Cal ser pacient. Molts són els que ho intenten, pocs els que arriben. Diu Robert S. de Ropp a “L’Homme Perfectible”.

Però jo dic que allò important de veritat és estar en el camí correcte i caminar amb passos ferms cap endavant, caure i aixecar-se de nou, sentir-se morir per a després renéixer com l’au Fènix de les teves pròpies cendres.

En Franki serà un guia per a tu. Si ets capaç de comprendre’l, estaràs al teu bon camí i la seva llum il·luminarà la teva vida.

Franc Guitart i Casellas

Franki Goes Franc Guitart i Casellas | Associació de Bipolars de Catalunya

Ajuda’ns a difondre l’ABC!

Written by