Assistència Psicològica Gratuïta

Durant el curs 2020-2021 tots el socis de l’ABC tenen a la seva disposició un servei d’assistència psicològica setmanal de manera totalment gratuïta. Comptem amb un mínim de deu psicòlegs de manera continuada. Aquesta oferta neix de la col·laboració entre l’ISEP (Instituto Superior de Estudios Psicológicos) i l’Associació.

El suport psicològic és, juntament amb el tractament farmacològic i l’estil de vida rutinari i saludable, un dels mètodes que més eficàcia han demostrat per reduir la quantitat i la intensistat dels episodis del trastorn. No obstant, sovint no es pot accedir a aquesta ajuda de manera pública i tampoc no es pot asumir el cost d’un tractament privat. Per això creiem que aquesta oferta que us proposem pot ser beneficiosa.

Els estudiants del Màster en Psicologia Clínica són els encarregats d’oferir aquest suport dins del marc de les pràctiques clíniques exigides per l’obtenció de la seva titulació.

Per tal de beneficiar-se d’aquesta possibilitat, és necessari estar al corrent del pagament de les quotes de l’Associació i escriure un mail a practicas@isep.es afegint en còpia a info@bipolars.org idemanant el servei d’assistència psicològica.

Written by