31/05/2023
Fòrum Associació de Bipolars de Catalunya

L’ABC ja té nou Fòrum!

L’Associació de Bipolars de Catalunya posa a disposició dels socis un nou Fòrum per parlar sobre tots els aspectes relacionats amb el Trastorn Bipolar. El Fòrum de L’ABC s’estructura de la següent manera:

Fòrum específic sobre el Trastorn Bipolar

Explicar una mica sobre nosaltres i saludar per començar.

Per a persones que volen entendre, demanar ajuda per a un ésser estimat o hi tenen interés acadèmic.

El teu estat d’ànim, sobre el que voldries rebre opinions o recolzament.

Notícies, dubtes, i informacions diverses sobre el TB.

Fòrum general sobre el Trastorn Bipolar

Events, exposicions, sortides i participació.

Publica els teus escrits.

Parlem de cinema i lectura, reportatges…

Per parlar de tot una mica.

Fòrum de contacte directe amb l’Administració

Informacions sobre el funcionament del fòrum.

Normes de participació a l’espai social del Fòrum

Ja pots accedir al nou Fòrum sobre el Trastorn Bipolar de l’ABC esperem que sigui de molta ajuda.

Tot i que els administradors i moderadors d’aquest fòrum faran tot el que sigui possible per eliminar o editar qualsevol material qüestionable tan ràpidament com sigui possible, és impossible revisar cada missatge. Per tant, et dones per assabentat que tots els missatges publicats en aquests fòrums expressen els punts de vista i opinions dels seus respectius autors i no la dels administradors, moderadors o el webmaster (excepte els missatges publicats per ells mateixos) per la qual cosa no se’ls considerarà responsables.

Estàs d’acord amb no publicar material insultant, obscè, vulgar, d’odi, amenaçant, orientat sexualment, o cap altre que d’alguna manera violi les lleis vigents. Si publiques material d’aquesta índole, el teu compte serà cancel·lat (i el teu proveïdor d’accés a internet avisat).

La direcció IP de tots els missatges es guarda per ajudar a complir aquestes normes. Estàs d’acord amb que el webmaster, administrador i moderadors d’aquest Fòrum tenen dret a esborrar, editar, moure o tancar qualsevol tema en qualsevol moment si ho consideren convenient.

Com a usuari acceptes que tota la informació que has introduït sigui emmagatzemada en una base de dades. Tot i que aquesta informació no serà proporcionada a tercers sense el teu consentiment, el webmaster, l’administrador i els moderadors no poden responsabilitzar-se per intents de hackers que puguin portar a que aquesta informació es vegi compromesa.

Aquest sistema de fòrums utilitza cookies per emmagatzemar informació al teu ordinador. Aquestes cookies no contenen la informació que has introduït, només s’utilitzen per millorar la visualització dels fòrums. L’email només s’utilitza per confirmar els detalls del teu registre i contrasenya (i per enviar-te una nova contrasenya si oblides la que tens actualment).

En registrar-te acceptes totes aquestes condicions.