El que fem

Junts per una vida equilibrada!

La finalitat bàsica de l´associació és la informació sobre el Trastorn Bipolar, explicar què és, desmentir els tòpics de la malaltia i aconsellar i orientar a qui ho necessiti.

Unint a la comunitat bipolar

La nostra associació s’esforça per connectar a les persones que viuen amb trastorn bipolar, proporcionant-los un lloc segur on compartir les seves experiències i emocions. Creiem que la unió és clau per superar els desafiaments que comporta aquesta malaltia.

 

Trencant l'estigma de la malaltia

Una de les nostres missions és lluitar contra l’estigma que envolta el trastorn bipolar i altres trastorns mentals. Treballem per educar la societat sobre la veritable naturalesa de la malaltia i per promoure la comprensió i la tolerància.

 

Suport i orientació efectius

Els nostres membres necessiten suport i orientació pràctica per afrontar els desafiaments que comporta el trastorn bipolar. Estem compromesos a proporcionar-los els recursos necessaris per a una vida més saludable i equilibrada, incloent-hi teràpia, assessorament i ajuda financera si és necessari.

 

Creant consciència sobre la malaltia

La falta de comprensió sobre el trastorn bipolar és un dels majors obstacles per a aquells que viuen amb la malaltia. La nostra associació promou la consciència i l’educació sobre la malaltia, amb l’esperança que això ajudi a alleujar el sofriment i el malentès que envolten aquesta malaltia.

Educant a la societat

Creiem que l’educació és clau per lluitar contra l’estigma i promoure la comprensió del trastorn bipolar. Estem compromesos a educar la societat sobre la malaltia i a promoure la inclusió i la tolerància envers aquells que viuen amb aquesta malaltia.

Compartint experiències per millorar

Les experiències personals són una font d’aprenentatge i creixement. A través de la nostra associació, els membres poden compartir les seves experiències i coneixements per ajudar-se mútuament a créixer i a superar els desafiaments que comporta el trastorn bipolar.

El que ens importa

La importància de la prevenció del suïcidi

El trastorn bipolar pot portar a pensaments suïcides i és important que els afectats rebin el suport adequat per prevenir aquesta tràgica conseqüència. La nostra associació està compromesa a proporcionar els recursos necessaris per prevenir el suïcidi i ajudar a aquells que pateixen pensaments suïcides.

Comprendre el trastorn bipolar

El trastorn bipolar és una malaltia mental que afecta moltes persones a tot el món. És important comprendre les causes i els símptomes per ajudar a identificar i tractar aquesta malaltia. El coneixement i la comprensió poden ajudar a disminuir l’estigma associat amb el trastorn bipolar i millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

 

Vivint amb el Trastorn Bipolar: Històries reals de superació:

Vivint amb el trastorn bipolar és un repte diari per a moltes persones. Però també és possible viure una vida plena i satisfactòria amb aquesta malaltia. Les històries reals de superació de persones que han après a manejar el seu trastorn bipolar i a viure la seva vida plenament poden ser una font d’esperança i inspiració per a altres persones afectades per aquesta malaltia.