Consulta els Estatuts de l'ABC Actualitzats

Estatuts Actualitzats

El Trastorn Bipolar com a malatia

El Trastorn Bipolar com a malaltia es caracteritza per fluctuacions més o menys intenses de l'estat d'ànim de la persona afectada.

Tipus de Trastorns Bipolars

Dins del Trastorn Bipolar après genèricament, podem trobar-hi unes subclasses que defineixen més particular cada cas.

Causes del Trastorn Bipolar

En principi, i degut a la consideració del Trastorn Bipolar com una malaltia d'etiologia biològica, cal pensar en l'herència genètica.

Fases del Trastorn Bipolar

El malalt pateix estats alternants de mania i de depressió, que oscil·len entre l'alegria i la tristesa d'una manera molt més marcada.

Temes recents

Amb la Col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona

Amb la Col·laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona L’ABC participa en el Programa BCN Interculturalitat de l’Ajuntament de Barcelona.   Un programa impulsat per l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i té la missió de promoure la incorporació de l’enfocament intercultural en les polítiques públiques de l’Ajuntament de Barcelona i d’impulsar accions, en Continue Reading

Amb la Col·laboració de la Generalitat de Catalunya

Amb la Col·laboració de la Generalitat de Catalunya El trastorn bipolar és una malaltia mental greu que es caracteritza per canvis dràstics en l’estat d’ànim. Les persones afectades oscil·len entre episodis d’eufòria i activitat (manies) i períodes de tristor i desesperança (depressió).   Aquest trastorn va més enllà dels alts i baixos emocionals que poden Continue Reading